Zgodba kako je nastala Zoebe šivalnica

Že od malih nog rada ustvarjam. Rišem, slikam, štrikam, kvačkam, fotografiram, ... Od nekdaj pa sem sanjarila o tem, kako bi šivala s šivalnim strojem. V osnovni šoli so bili vsi moji šolski zvezki porisani z oblekami. Sanjala sem o tem, kako bom nekoč modna kreatorka in se bom preselila v Milano :) Po osnovni šoli me je pot odnesla v zdravstveno in pedagoško smer. Dva poklica, ki sem ju opravljala s ❤.

Vseeno pa sem ves čas hrepenela po tem, da se bom nekoč preživljala s svojim ustvarjanjem. Napeljati "cvern" v šivalni stroj je bila sicer zame španska vas, a ko je na svet prijokala prva hčerkica in so jo tiščale vse trgovinske hlače v pasu, sem se odločila, da ji naredim le te kar sama. Kupila sem svoj prvi šivalni stroj in večere pozno v noč presedela v kopalnici, s strojem na pručki. Zakaj v kopalnici? Da je lahko mala štručka mirno spala v našem malem stanovanju 😊.

Takole, začelo se je v kopalnici na pručki. Tam je bila moja šola šivanja. Brez tečajev, samo branje in ogromno ur vaje. Kasneje so bila oblačila všeč tudi drugim mamicam. Ker so bila drugačna, predvsem pa udobna in dlje časa nosljiva in kar je najbolj pomembno, narejena s ❤. Tako je nastala zgodba ZoeBe, ki je dobila ime po najini prvi hčerki Zoji 💞.

Barbara